flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливості роботи суду в період воєнного стану

14 червня 2022, 09:51

Шановні відвідувачі та учасники процесу!

З урахуванням запровадженого воєнного стану в Україні та безпекової ситуації в регіоні Драбівський районний суд Черкаської області продовжує здійснювати правосуддя.

Інформуємо, що графік роботи суду залишився незмінним: суд працює з понеділка по четвер з 8.00 до 17.15 (обідня перерва з 13.00 до 14.00), а в п’ятницю – з 8.00 год. до 15.00 (без обідньої перерви). В суботу і неділю суд не працює.

Прийом і реєстрація вхідної кореспонденції та процесуальних документів здійснюється з понеділка по четвер з 8.00 до 17.15, а в п’ятницю – з 8.00 год. до 15.00 через:

  • канцелярію суду;
  • електронну пошту inbox@dr.ck.court.gov.ua;
  • підсистему "Електронний суд".

Видача копій судових рішень та виконавчих листів проводиться протягом всього робочого дня.

На даний час у суді розглядаються справи у судових засіданнях за участю сторін, а також в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін за наявними у справі матеріалами.

У разі оголошення повітряної тривоги судді, працівники апарату суду, учасники процесу та відвідувачі суду зобов’язані негайно спуститись в укриття. При цьому, якщо такі обставини виникли під час судового засідання, то у засіданні оголошується перерва до офіційного оголошення про відміну тривоги. 

Звертаємо Вашу увагу, що на час воєнного стану обмежено допуск в приміщення суду осіб, які не є учасниками судових засідань.

Особистий прийом громадян керівництвом суду не здійснюється до закінчення воєнного стану.

У разі загострення воєнних дій робота суду буде корегуватися відповідно до ситуації.

Вся актуальна інформація  повідомлятиметься на офіційній вебсторінці суду.

Бережіть себе та своїх рідних! Мирного неба нам усім!