flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч випускників навчальної програми з судового адміністрування

24 березня 2017, 16:37

Протягом 2013, 2015  і 2016 років Державною судовою адміністрацією України в партнерстві з Національною школою суддів України за підтримки проекту USAID «Справедливе правосуддя» та участі Університету штату Мічиган (США) були проведені навчання для керівників апаратів судів загальної юрисдикції, їх заступників та працівників Державної судової адміністрації України сучасним методам управління судами. 

 З 21 по 23 березня 2017 року у м. Києві проходила зустріч випускників трьох програм з питань судового адміністрування, участь у якій, як випускник 2015 року, взяла керівник апарату Драбівського районного суду Черкаської області Віта Тепла.

У ході зустрічі учасники ознайомилися з інноваціями, ініціативами та проектами, що були втілені колегами, та визначили пріоритети розвитку професії судового адміністратора (керівника апарату суду).

       Учасники зустрічі обмінялися досвідом та новими ідеями щодо покращення доступу до правосуддя, підвищення ефективності роботи суду та довіри громадян до судової влади.