flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Дохленка Валентина Олеговича про розгляд справи

11 січня 2022, 11:53

            Драбівський районний суд Черкаської області повідомляє, що  26 січня 2022 року  буде слухатися цивільна справа № 692/1119/21 за позовом  за  позовом Дохленко Анастасії Валеріївни до Дохленка Валентина Олеговича про розірвання шлюбу.

          Розгляд справи відбудеться в приміщенні Драбівського районного суду, який знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 13, смт Драбів Черкаської області, 19801 під головуванням судді Чепурного О.П.

            Відповідач  Дохленко Валентин Олегович   має право подати клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін в строк для подання відзиву.

            Відповідач має право протягом п’ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження надіслати суду і позивачу відзив на позов.

            З копією позовної заяви та додатками до неї відповідач може ознайомитися в Драбівському районному суді Черкаської області.

           Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою https://dr.ck.court.gov.ua/sud2303 на офіційному веб - порталі судової влади України.