flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Смирнової Тетяни Володимирівни про розгляд справи

02 березня 2022, 12:19

Драбівський районний суд Черкаської області повідомляє, що   16 березня 2022 року буде слухатися цивільна справа за позовом  за позовом Публічного акціонерного товариства «УКРГАЗБАНК» через Черкаську обласну дирекцію АБ «УКРГАЗБАНК» до Смирнової Тетяни Володимирівни про стягнення заборгованості.

            Розгляд справи відбудеться в приміщенні Драбівського районного суду, який знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 13 смт. Драбів Золотоніського району Черкаської області, 19801 під головуванням судді Чепурного О.П.

            Відповідач Смирнова Тетяна Володимирівна має право подати клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін в строк для подання відзиву.

            Відповідач має право протягом п’ятнадцяти днів  з дня вручення ухвали про відкриття провадження надіслати суду і позивачу відзив на позов.

            Роз’яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

            Встановити строк відповідачу -  п’ять днів для подачі заперечень на відповідь на відзив з дня його отримання.

            Сторони можуть укласти мирову угоду на будь – якій стадії процесу.

            Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має  право пред’явити зустрічний позов.

            З копією позовної заяви та додатками до неї відповідач може ознайомитися в Драбівському районному суді Черкаської області.

           Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою https://dr.ck.court.gov.ua/sud2303 на офіційному веб - порталі судової влади України.