flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик до суду Берегового Ігоря Миколайовича

05 червня 2023, 16:36

Драбівський районний суд Черкаської області повідомляє, що   15 червня  2023 року в приміщенні суду буде слухатися цивільна справа за позовом    Акціонерного товариства комерційний банк « ПРИВАТБАНК» до Берегового Ігоря Миколайовича  про стягнення заборгованості .

            Розгляд справи відбудеться в  порядку спрощеного позовного провадження приміщенні Драбівського районного суду, який знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 13 смт Драбів Черкаської області, 19801 під головуванням судді Чепурного О.П.

            Сторони мають право подати клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін в такі строки: відповідач в строк для подання відзиву, а позивач – не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву.

            Відповідач має право протягом п’ятнадцяти днів, з дня вручення ухвали про відкриття провадження надіслати суду і позивачу відзив на позов.

            Роз’яснити відповідачу, що у разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

            Встановити строк відповідачу -  п»ять днів для подачі заперечень на відповідь на відзив з дня його отримання.

            Сторони можуть укласти мирову угоду на будь – якій стадії процесу.

            Відповідно до ч.1 ст.193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має  право пред»явити зустрічний позов.

            З копією позовної заяви та додатками до неї відповідач може ознайомитися в Драбівському районному суді Черкаської області.

           Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою https://dr.ck.court.gov.ua/sud2303 на офіційному веб - порталі судової влади України.