flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Явоненко Людмили Миколаївни про розгляд справи

05 жовтня 2023, 16:19

Драбівський районний суд Черкаської області повідомляє,  що 31 жовтня 2023 року буде слухатися цивільна справа за позовом Акціонерного товариства «УНІВЕРСАЛ БАНК» до Явоненко Людмили Миколаївни про стягнення заборгованості.

            Розгляд справи відбудеться в приміщенні Драбівського районного суду, який знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 13 смт. Драбів Черкаської області, 19801 під головуванням судді Чепурного О.П.    

           Сторони мають право подати клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін в такі строки: відповідач в строк для подання відзиву, а позивач – не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву.

            Відповідач Явоненко Людмила Миколаївна має право протягом п’ятнадцяти днів, з дня вручення ухвали про відкриття провадження надіслати суду і позивачу відзив на позов.

            З копією позовної заяви та додатками до неї відповідач може ознайомитися в Драбівському районному суді Черкаської області.

           Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою https://dr.ck.court.gov.ua/sud2303 на офіційному веб - порталі судової влади України.