flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення Бензель Олександр Миколайович про розгляд справи

09 січня 2024, 12:21

 Драбівський районний суд Черкаської області повідомляє,  що  о  09 год  45 хв 19 січня 2024 року буде слухатися цивільна справа за  заявою Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «ЕЛІТ ФІНАНС», заінтересована особа – Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «ФІНРАЙТ», боржник Бензель Олександр Миколайович, про заміну сторони (стягувача) виконавчого провадження, видачу дубліката виконавчого документа та поновлення пропущеного строку для пред’явлення виконавчого документа до виконання.

            Розгляд справи відбудеться в приміщенні Драбівського районного суду, який знаходиться за адресою: вул. Шевченка, 13 смт. Драбів Черкаської області, 19801 під головуванням судді Чепурного О.П.    

           Сторони мають право подати клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін в такі строки: відповідач в строк для подання відзиву, а позивач – не пізніше п’яти днів з дня отримання відзиву.

            Боржнник Бензель Олександр Миколайович має право протягом п’ятнадцяти днів, з дня вручення ухвали про відкриття провадження надіслати суду і позивачу відзив на позов.

            З копією заяви та додатками до неї відповідач може ознайомитися в Драбівському районному суді Черкаської області.

           Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається за веб-адресою https://dr.ck.court.gov.ua/sud2303 на офіційному веб - порталі судової влади України.