flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Драбівський районний суд Черкаської області повідомляє щодо тимчасового припинення відправлення поштової кореспонденції

29 жовтня 2020, 16:56

Драбівський районний суд Черкаської  області повідомляє учасників судових розглядів, що у зв’язку з недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів на оплату поштових послуг, з 02 листопада 2020 року відправка поштової кореспонденції буде тимчасово припинена.

У зв’язку з ситуацією, що склалася, та з метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань наполегливо просимо використовувати сучасні альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої  інформації із суду,  в тому числі процесуальних документів (копій судових рішень, виконавчих листів тощо), а саме:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений на офіційному веб-сайті Судової влади України за посиланням: https://court.gov.ua/registration/zayavasms.html;
  • ознайомитись з датою призначення справи до розгляду на веб-сайті Драбівського районного суду Черкаської області в розділі «Громадянам» в підрозділі «Списки судових  справ,  призначених до розгляду» за посиланням: https:// https://dr.ck.court.gov.ua/sud2303/gromadyanam/csz/ та у підрозділі «Інформація щодо стану розгляду справ»  за посиланням: https://court.gov.ua/fair/sud2303/;
  • із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень;
  • телефонувати до єдиного контакт-центру судової влади України за номером 0-800-501-492 (безкоштовно по всій території України);
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд» для чого необхідно:
  1. зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі Судової влади України за посиланням: https://id.court.gov.ua/,
  2. для відображення справи у Вашому особистому електронному кабінеті необхідно через особистий електронний кабінет у підсистемі «Електронний суд» подати заяву про внесення даних РНОКПП до додаткових відомостей про учасника справи, в якій буде зазначений Ваш РНОКПП.

При зверненні до суду прохання повідомляти про всі відомі засоби зв’язку: офіційні адреси, адреси електронної пошти, номери засобів телефонного зв'язку учасників провадження.

Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою, попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти, або зареєструвавшись у підсистемі «Електронний суд» чи безпосередньо через канцелярію Драбівського районного суду Черкаської  області  за адресою: смт Драбів, вул. Шевченка, 13, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних  з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.

У разі виникнення питань звертайтесь за телефонами:

(04738) 3-05-51 – керівник апарату суду, канцелярія суду.

Просимо вибачення за тимчасові незручності. Про відновлення відправлення поштової кореспонденції буде повідомлено додатково.